SMEK checkar ut

Och drar till Bali i åtta dagar. Uppdatering kommer om vi inte har för kul...
Ush vad våra liv är jobbiga just nu.

SMRT vs SL

Idag skulle SMEK åka tunnelbana. SMEK åker tunnelbana varje dag, flera gånger per dag till och med. Men idag var det inte som alla andra dagar.

Det hela började egentligen redan igår kväll. Efter idogt pluggande hela dagen (reglertekniken, denna guds gåva till människorna) var SMEK sugna på lite käk, så vi knatade iväg och köpte mat på vårt närmsta "hak" (världens godaste sötsura fläsk och världens konstigaste typ fiskkaka för min del, om någon undrar). När vi så kom hem med maten, slängde vi oss ner i soffan och spanade lite på diverse kulturellt berikande singaporeanska program (Eller, OK, vi kollade på the X Factor och Americas Funniest Homevideos.). Sen kom nyheterna på, och eftersom vi var ganska tjocka efter all mat kunde vi inte resa oss upp utan satt kvar. Breaking news för kvällen var att det hade varit förseningar på en tunnelbanelinje, varvid reportarna hade sökt upp någon som jag antar är singapores motsvarighet till Catharina Elmsäter-Svärd (Sveriges infrastrukturminister, om nu någon mot förmodan inte visste det. Skäms i så fall! Det är ju en moderat vi snackar om.). Denne man visade i alla fall upp en mycket bekymrad min och förklarade att det som skett absolut inte var OK, och att de skulle tillsätta en utredning för att säkerställa att det inte skulle hända i fortsättningen.

SMEK skrattade gott i soffan. Vadå förseningar? Det finns ju inte i Singapore, och nu när det hade hänt en gång så skulle en utredning tillsättas.

Med det sagt, åter till idag

När tåget rullade in på stationen (efter 1-2 minuters väntan, som alltid) öppnade sig inte dörrarna. Vi väntade tålmodigt (En ung kille och en gammal tant kinaköade sig framför oss, av den enkla anledning att vi - till skillnad från asiaterna - är artiga och väluppfostrade och låter avstigande kliva av innan vi kastar oss på. Asiaterna är så dåligt införstådda med denna regel att det är som att de aldrig försökt ta sig av en tunnelbana i rusningstrafik.) men dörrarna öppnar sig inte. Så efter några minuters väntan åker tåget iväg, och vi står snopna kvar (Fast inte lika snopna som de stackare som satt på tåget och hade planerat att kliva av i Boon Lay!).

Eftersom det här är Singapore (nej, Malin, det är inte bara i Berlin kollektivtrafiken fungerar ljusår bättre än i Sverige) så kom nästa tåg redan efter två minuter. Här öppnades dörrarna utan problem, och SMEK klev på tillsammans med uppskattningsvis 40 000 asiater. Dörrarna stängs, tåget glider iväg... och så stannar det. Vi ser på varandra med skrämd blick (Här i Singapore händer det liksom inte att tåg stannar mitt emellan stationer. Här anser de tydligen att det är ett slöseri med tid. SL? Vad tycker ni?) och andas ut av lättnad när tunnelbanechauffören börjar prata och berättar att tåget kommer att bli försenat på grund av att tåget framför har problem med dörrarna. Lika snabbt som vi andats ut inser vi dock att detta är första gången vi hört en  tunnelbanechaufför prata i detta land, och likaså första gången vi varit med om en försening. SM svimmade lite lätt när hon insåg detta, och innan hon vaknade till liv passade jag på att "låna" hennes kamera och ta lite bilder på exakt hur mycket folk vi fick trängas med i de ca 20 minuter vi blev försenade.


Vad jag vill säga med det här inlägget är egentligen:

1. SL, när ska ni börja tillsätta en utredning varje gång det uppstår en försening på någon linje?
2. SL, när ska era tåg börja gå med två minuters mellanrum hela tiden?
3. SL, när ska era tåg sluta stanna på alla möjliga platser där det inte finns stationer? Stannar de där för att ni planerar att placera stationer där och vill "känna hur det känns"?
4. SL, när ska ni börja informera om förseningar i samma stund som de uppstår?
5. SMRT, när fan ska ni sluta bötfälla en om man dricker lite vatten på era fina små tåg?


Puss puss /EK

Uppdatering om EEE-tröjläget

Vi har fullfört plan 1 som innebar att maila och be om att få köpa en tröja. Dock har inte fått svar så nu funderar vi på att använda den drastiska metoden att messa ansvarig och be om en tröja. Om vi inte får svar då så har vi gemensamt beslutat att gå in på plan 2 som innebär att vi går med i schack-klubben.

Uppdatering om EEE-tröjläget

Vi har fullfört plan 1 som innebar att maila och be om att få köpa en tröja. Dock har inte fått svar så nu funderar vi på att använda den drastiska metoden att messa ansvarig och be om en tröja. Om vi inte får svar då så har vi gemensamt beslutat att gå in på plan 2 som innebär att vi går med i schack-klubben.

Fler lustiga pennor

Dagens självklara:
Tagget inför Bali.
Dagens extremt oklara:

På andra sidan jorden är saker lite annorlunda 2

T.ex. kan man inte bara fylla på sina överstrykningspennor när de tar slut, utan även ladda dem på nytt. Dagens grubbleri är därmed: finns det alltså någon form av elektrisk källa däri som ger den fina lysande färgen?

Här är det inte heller så viktigt med det här med förberedelse för olyckor. När vi frågat efter brandvarnare (nej, såna finns inte per default i lägenheter) på olika affärer har vi blivit utskrattade, bara för att nämna något. Om något skulle hända när man, säg, åker båt mellan Indonesien och Singapore är det inte heller så viktigt med säkerheten. Att något finns utmärkt på en utrymningskarta betyder uppenbarligen inte att det garanterat finns just där, eller är exakt vad som utlovas...


Utbytesstudenthelg!

I helgen har vi varit på Bintan Islands igen, men denna gång på en episk partyresa med 60 andra utbytesstudenter.
Fredag:
Familjen superstressar och hinner precis med taxin till färjeterminalen. Väl framme på Bintan så åt vi världens godaste mat och började förfesta. Kvällen avslutades med ett helgalet poolparty till klockan 5 på morgonen.
Anteckna följande:
  • SM spenderade kvällen med att kleptomanera(Utförs när man är kleptofull och innebär att man vill sno med sig saker hem. Exempel på bra-att-ha saker: stol från poolen, växter som är större än sig själv)
  • Poolparty = fettfettfett.
  • SM lyckades bli av med ett par skor, men hade självklart med sig fler så detta blev inget problem.
  • På facebook albumet från resan så är SMEK självklart på första och sista bilden.
På lördagen mådde vi som vi förtjänade men trots detta var vi tappra och åkte till en underbar ö som hette White Sands. Kvällen spenderades på stranden med thumper-spelande och diverse annat.
Anteckna följande:
  • Familjen lyckades sno åt sig megafonen
  • Familjen spenderade hela kvällen med att förgylla alla andras kväll genom denna megafon
  • SMEK styrde upp speed-dating, årets köttmarknad
  • SMEK lyckades marknadsföra deras blogg 20 ggr under kvällen
  • SMEK lärde alla kadang-sången och fick hela bussen att sjunga den.
  • När SMEK bad busschauffören sätta på partymusik så drog han fram ett kasettband och körde igång partymusiken.
  • SMEK lyckades självklart få jobba i baren.
Söndag.

Laget (med tva prickar)

Forlat for radioskuggan, men Familjen ar pa Bintan, Indonesien igen. Denna gang med ca 100 andra utbytesstudenter. SMEK har precis styrt speed dating, och JBSB ar kadang sa allt ar alltsa asbra.

Att ta en lejonbild

Som sagt så besökte vi Chinese Garden igår och då är det ju viktigt att ta chansen till de ultimata bloggbilderna med diverse föremål. Så här gick det till när vi provade olika poser med ett av lejonen(Nej, det är inte Simba på bilden. Även fast de är helt otroligt jättelika).

Chinese Garden

Ungefär fem minuters promenad från vårt hem så finns en Chinese Garden. Vi bestämde oss igårkväll för att besöka denna mysiga plats. Eftersom jag har en superduperkamera, med alla häftiga funktioner i världen, så får bilderna får tala för sig själva.
Pussss

Electrolytes!

I Singapore är det gäänska varmt. Så för att överleva, och framförallt för att kunna uppehålla vårt rigorösa träningsschema, knarkar vi såna här:


Vad det är? Typ samma sak som det här:



Eller, den innehåller i alla fall electrolytes, så vi tänker att det är typ samma sak. Puss/EK

Jakten på EEE-tröjan

För att göra en lång historia kort så har SMEK länge drömt om att få tag i en EEE-tröja(t-shirt som symboliserar vår totala nördighet, alltså studerandet av electrical and electronic engineering). Denna faschonabla t-shirt finns i färjerna rött, blått, svart och gult och bärs av diverse EEE-folk, trodde vi.
I tisdags så gick vi in på EEE-expiditionen i hopp om att vi kunde få köpa en tröja där. Vi fick till svar att det endast var honour-students på EEE som fick dessa. Detta fick ju självklart inte oss att bara ge upp kampen utan istället blev denna t-shirt nu ännu mera eftertraktad. Så nu har SMEK följande plan för att få tag i denna tröja:
1. Maila föreningen och fråga om vi kan få en det snällaste vi kan.
2. Gå med i schack-klubben och charma någon som då kan tänka sig att skänka sin t-shirt till oss.
3. Olaglig handling.

För intresseklubben

Nu kan du följa oss på Bloglovin!

Förresten så har JB följt i SMEK:s fotspår i jakten på evig ära och berömmelse, och skapat en egen blogg.

Bakom kulisserna: photoshoot

Som alla B-kända bloggare får SMEK ständigt förfrågningar om att vara med i olika tidningar, tv-program och även om att fotas till diverse saker. Oftast säger vi nej (Som I-are vet vi hur illa det kan gå för sell-outs, så vi vill istället fokusera på vår core business. Det är även anledningen till att vi har outsorcat hushållssysslor till JB & SB Städ AB.), men när vi fick ett riktigt bra erbjudande kunde vi inte göra annat än att acceptera. Just denna fotografering låg nära vår core business och därför kände vi att den kunde hjälpa till att öka värdet på vårt varumärke, och även leda till att vår top of mind procent ökade.

Fotograferingen gällde (som ni kan se i SM:s inlägg från igår) träningskläder. Som bekant klär få människor riktigt bra i träningskläder och därför letade företaget efter personer som klär i exakt allt, något som vi alla vet gäller SMEK. För att hjälpa JB & SB med b-rudarna lät vi även dem vara med. Nedan följer lite backstage-bilder från fotograferingen.

Fakta
Designer: aweCM athletics
Fotograf: Paolo Bongiorno
Regissör: SMEK
Modeller: E "The Nose" K, J "The 'Leg'" B, S "The Pose" B och S "The Arm" M

Att jobba med amatörer är svårt, något regissör EK får erfara när hon försöker lära JB & SB posa.



JB förklarar hur hans artistiska integritet inte tillåter honom att ta vilka biler som helst. SB är inte lika svårövertalad.



Efter ett tag lärde sig SB den rätta posen, JB försöker fortfarande förstå hur han ska få upp sin arm till rätt position.



JB sneglar mot köket, modelldiet är ingenting för honom. En sekund efter detta åt han ett russin och gick upp femton kilo.



Det här är en jävligt fäshööön bild, så den får vara med trots att den inte säger ett skit.

Familjen Snabb

Idag har familjen varit i skolan megalänge och SMEK + jojo har skrivit sin första midterm(som vi självklart spikade).
Förutom dessa duktigpoäng som vi samlat så har vi dessutom spenderat vår kväll med att hänga på gymmet.
På bilden: Familjen Snabb!
Pussss

Bakom kulisserna

Vill man vara fin får man lida pin!

Braord!

SMEK tipsar språkrådet om ett nytt, användbart ord som är:
Tunnelbanestationsmellanrumsavstånd
Ordet används bäst för att beskriva avståndet mellan två närliggande tunnelbanestationer. Men det har även många andra användningsområden i diverse dagliga sammanhang, exempelvis vid matlagning, träning och studier.
Matlagning:
Låt soppan koka i ungefär två tunnelbanestationsmellanrumsavstånd.
Träning:
Idag sprang jag fem tunnelbanestationsmellanrumsavstånd.
Studier:
Uttryck ett tunnelbanestationsmellanrumsavstånd i radianer!

Världens roligaste inlägg!

Idag har familjen ätit mat och kollat på film. Jurassic Park 2 och The Dark Knight blev det idag! Spännande va?!
Såhär kan det se ut när familjen kollar film:
Myyys.

Som gjort för oss

Det här är vår kyl/frys:
Som ni ser består den av tre delar. Varför tre? Jo, förutom kyl och frys måste man ju ha...

...en ölkyl!

Telepati

Om ni undrar varför det nyligen kom upp två nästan identiska inlägg så är det för att SMEK har slutat prata med varanda. Iställt ägnar vi oss åt telepati, vilket ofta fungerar jättebra men ibland går helt åt skogen.

Paus i det nya, hurtiga livet

Idag tänkte SMEK + JB fortsätta på SMEK:s nya, hurtiga liv (Hallå, vi har liksom träningsvärk varje dag nuförtiden. Badminton, yoga, simning, löpning - vi tränar liksom mer än vi festar här borta.) med en "hike" i naturreservatet Bukit Timah. Där finns Singapores högsta punkt (hela 163.63 meter över havet!) och en massa vandringsleder. (Haha, vem trodde att "SMEK" och "vandringsled" nånsin skulle figurera i samma blogginlägg utan ett "aldrig i livet" någonstans?).

I alla fall, vi kämpade oss upp klockan nio på morgonen (en lördag!!), käkade lite frukost och skulle precis börja göra oss i ordning för avfärd - när det ringer på dörren. Då är det en målare som ska göra lite touch-ups på färgen (han hade missat att spackel ska målas över och att man vanligen målar hela väggarna, inte bara de ytor som är enklast att komma åt). En halvtimme ska det ta, säger han. Tio minuter senare ringer det på dörren igen, då är det nån form av vaktmästare som ska kolla på vår toa som ibland läcker pyttelite och lampan i vårt rum som inte fungerade när agenten var här (men som sen började fungera igen).

Nu, typ en och en halv timme senar håller de fortfarande på. Målaren har nu börjat måla hela väggarna istället för bara de fläckar han skulle måla över. Vi misstänker att han tog med sig fel färg och kom på det först när han hade målat över fläckarna.

Hantverkarnas E4:a

Familjen var uppe med tuppen idag för att åka till Bukit timah innan det blev jättevarmt. Det vi dock inte räknat med var att ägarens agent skulle skicka hit singapores sämsta hantverkare för att måla/fixa rör/byta lampor/fixa fjädrar osv. Så just nu sitter vi här och tittar på när hantverkarna springer runt här och fixar och trixar.
Målaren som ni ser på bilden, han skulle måla över en fläck som han tidigare missat att måla. Fläcken var ca 1 kvadratdecimeter. Tyvärr råkade han ta fel färg, så just nu målar han om hela väggen för att hans misstag inte ska märkas.
Det känns med andra ord som att bukit timah blir lite uppskjutet...

Moral from the lesson

Vår föreläsare i Nodelling and Control är noga med att klämma in små moralsagor i varje föreläsning. Moralsagorna består ofta av riktigt dåliga skämt som alla singaporianer skrattar ihjäl sig åt. Denna handlade om någon åsna..
SMEK var på sitt andra yogapass idag. Det var det värsta och jobbigaste passet någonsin. Hon som har passet kommer och trycker ner en när man redan tror att benen ska gå av för det stretchar så mycket! Om man försöker fuska så kommer hon med en gång och ser till att man slutar fuska! Sjukt tufft. Imorgon ska vi till Bukit Timah, som uppenbarligen är något form av berg i detta land.
Pusss

ka-kadang ka-ka-kadang

Igår var en helt episk one-gear-kväll och intresseklubben kan anteckna följande:
  • SMEK sjöng/vrålade/dansade till "ka-kadang ka-ka-kadang" var de än gick.
  • Varannan vatten bytte JB ut till varannat vrål "faaan vad enkelt!!!".
  • Sonja: "vafaaan har ni gjort med simon??"
  • SMEK sjöng/vrålade "I got one gear go, epic winning" konstant.
  • SMEK beställer in en rom&cola-jug fast SM inte gillar cola. Men det gör inget om man inte inser att det är cola man dricker förrän den är tom.
  • Det nya är att åka taxi utanför taxin när man åker taxin hem från krogen.
Posarna!!
Ka-kadang ka-ka-kadang:


Hur SMEK hanterar/inte hanterar trafiken.

Situation 1:
Ponera att du kliver in i en taxibil och föraren kör iväg mot ditt hem. Efter ca 1 minut säger föraren "This car is new, höhöhö, and really faaaast" och drar i gasen extra mycket. Tänk dig att du då frågar "Okey, what happened to your old car?" och att du får följande skrattande svar "oooh, faaast car". Vad gör du?
SMEK tipsar om följande:
Fråga aldrig taxichauförrer om någonting, om du inte är helt säker på att få ett svar som slipper ge dig dödsångest och får dig att skicka farväl sms till dina närstående.
Situation 2:
Ponera att du har kinaköat dig in på en redan smockfull buss och knappt har någonstans att hålla dig i eller någon yta att stå på. Föreställ dig då att busschauffören är av åsikten att det finns för många studenter på NTU och tycker att ungefär en busslast med studenter mindre skulle vara lösningen på alla världens problem. När du inser detta så ser du dörren slås igen och resan börjar. Tänk dig att det är minimala rondeller med typ stup på rondellkanten och inte nog med detta så är chauffören fast bestämd om att köra i rondellen på växel 4 och hastigheten självklart lämpad efter växelvalet och inte vägen. Vad gör du?
SMEK tipsar om följande:
Dödsvråla hela resan och blanda med skratt för att lugna paniken. Detta samtidigt som du kramar ett säte och i princip hoppar upp i någons knä. Asiaterna runt om dig kommer tro att du är dum i huvudet, men vad ska man göra om det är ens sista resa i livet???

Årets internetfenomen

Hela Familjen fick en tår i ögat.

SMEK hissar och dissar

Hiss: Vår nya bokhylla.
Diss: Bokhyllan är ranglig och riskerar att välta.
Hiss: Billig sushi som är underbar.
Diss: Beroendeframkallande.
Hiss: Tydliga kösystem till bussen/allt annat.
Diss: När det inte finns kösystem och alla kinaköar***.
***Kinakö; går till som så att man ställer sig så nära personen framför som möjligt och tar hela tiden myrsteg framåt för att täppa till alla luckor som kan uppstå mellan människorna i kön(om någon är så korkad att den slappnar av och inte forstätter framåt i en millisekund dvs). Det är även viktigt att komma ihåg att luckorna även kan uppstå i sidled och då måste man självklart ta chansen att täppa till den. Detta är det enda tillfället då asiaterna ser riktigt stressade ut. Böjning: En kinökö, många kinaköer. Jag/du/han/hon/det/vi/ni kinaköar.

Dagismatte, fast på riktigt den här gången

Vi läser denna termin en kurs som heter Digital Electronics, på svenska ungefär digitalteknik, och det handlar en massa om ettor och nollor och sätt att räkna på fast annorlunda. En sak som är väldigt viktig i denna kurs är tydligen addition, gammal hederlig addition har nämligen tagits upp på minst fyra föreläsningar - varje gång väldigt utförligt förklarat. Så ni som trodde att vi civilingenjörsstudenter läser svårare matte än så - ni hade fel. Egentligen repeterar vi bara det vi lärde oss i lågstadiet. Till exempel kan det se ut såhär:


Som Peter Basarab hade sagt: Dagismatte!

Ett snabbt Sverigebesök

Efter torsdagens flytt insåg vi att vår lägenhet var lite undermöblerad, och vi begav oss därmed till möbel-Mecka, även känt som IKEA. Det här "vi behöver nya möbler, och tallrikar, och glas" var förstås lite sant men mest vart det såklart en förevändning för att få äta lite hemma-mat.

En del nattduksbord, lampor, tallrikar, glas et c blev det men dagens finaste stund kom i restaurangen. När vi såg den välkända menyn och kunde konstatera att ja, de har både köttbullar (med lingonsylt!), gravad lax (även om vi misstänker att den egentligen var najadrökt), räksmörgåsar, lingondricka och äppelkaka så kom det en unison suck från Familjen innan vi rusade fram till maten.

Min mat:

SM:s mat:

Killarnas mat:
(Ja, de beställde varsin meny som egentligen var menad för tre personer. Detta toppade de med en gravlax att dela på.)

Vi hade även med oss vår nya hus-italienare, och han gav svensk mat tummen upp. Dock beställde han pommes till köttbullarna, och det känns ju inte helt OK. Men han diggade lingondrickan och undrade om den gick att blanda med vodka, vi förklarade att den egentligen ska blandas med hembränt (sen förklarade vi vad hembränt var) men att vodka nog funkade också.

Så här nöjda var 3/4 av Familjen och hus-italienaren efter våra inköp (Som förutom tidigare nämnda artiklar inkluderade diverse mysiga svenska tingester från Swedish Market: knäckebröd, jordgubbsremmar, salta fiskar, senapssill, flädersaft, skorpor för att nämna ett par saker som nu huserar i våra skåp här hemma. Eller, nej förresten. Vi har nog hunnit äta upp det mesta redan.):

Nu slutar inte denna härliga historia här, utan som tur var glömde vi köpa lite saker så vi måste åka tillbaka ikväll. Typ vid middagstid kanske vore lämpligt.

"Männen" har hittat sin plats i hemmet!

De senaste månaden så har det ständigt funnits en förvirring om vilken plats alla har i familjen. Konflikter har uppstått då alla frustrerat sökt efter sig själva och ständigt försökt att passa in. Men ikväll så kom vändningen. Efter middagen så fann SB och JB sin plats i hemmet och därmed sig själva. Familjen är hel och männen där de ska vara, fastkedjade vid diskbänken. Från början var de lite blyga för kameran men sen lättade det när SMEK spelade de ett litet spratt och fick de att titta upp mot taket där de trodde urban fanns!

På tal om Urban så hände något fruktansvärt tidigare idag. Historien börjar med att vi blev jätteglada då vi fick syn på Urban klättrandes på köksdörren. Vi försöker förklara för Paulo(italienaren vi bor med) att det är vårt husdjur. Han skakar på huvudet och säger åt oss att vi måste döda honom. Upprörda som vi blev så sa vi bestämt nej. När Paulo sedan lagar mat får han syn på Urban igen och dödar honom innan vi har en chans att ta upp striden... Så här med så vill Familjen att alla tar en stund och minns Urban som den pigga och glada ungödlan han var och önskar honom vidare lycka i livet som död.
R.I.P URBAN!!!!

Konsten att fyrdubbla sitt bagage på en månad

Denna konst måste jag efter veckans flytt säga att SMEK behärskar till fullo. Vi kom till Singpore för nästan exakt en månad sedan med varsin resväska, och inte mycket mer. När vi skulle packa ihop vårt hem kom alla nyinköpta handväskor, överblivna plastpåsar och gratis-ryggsäckar från NTU väl till pass. Såhär såg det ut utanför vårt rum när vi hade packat klart:

Och såhär såg det ut när SM stod och väntade på taxin (ser ni vad liten hon ser ut bredvid allt bagage?):
Sen fick vi åka på den näst roligaste taxiresan någonsin (Den roligaste var såklart den dagen innan, till Zouk, som SM vägrar berätta för er om. Men vänta bara, jag ska samla lite mod sen ska jag berätta vad som hände.) med en taxichaufför som berättade hur mycket han tyckte om svenska köttbullar och att han alltid hejade på Sverige i fotboll för att, enligt honom: "De är jättebra, de har bara lite otur.". Ja, kanske för tio år sedan. Men men, han var rolig och närapå friade till SM (Spoiler alert: det andra frieriet på mindre än ett dygn.)

Vi har inte gått upp i rök!

Det senaste dygnet har vi flyttat in i vår nya fina lägenhet så vi har varit helt utan internet i ca 24 h nu. Denna förfärliga tid av internetlöshet är nu över och äntligen kommer bloggen uppdateras igen :).
I onsdags så var vi som sagt ute och hade världens mest lyckade utekväll någonsin. Taxiresan(som är den sjukaste i hela våra liv) får någon annan återberätta för det är fortfarande traumatiskt för mig som är taxiansvarig! Hursomhelst så hamnade vi på Zouk som var en underbart konstig och fantastiskt fint inredd nattklubb. I en av ställets tre klubbar så jobbade helt seriöst typ 20 pers med att stå uppe på ett podium och göra samma inövade rörelser till alla danser. De dansade inte riktigt utan mer uttryckte alla ord precis likadant med armarna. Sjukt!! Självklart var inte familjen sena på att svänga sina lurviga ikapp med dessa konstiga rörelser. GT kostade 30 spänn och Jack och cola 40 spänn. Värt!!
Förtrolleri:
Några av dansarna jag nämnde:
Familjen på Zouk:

RSS 2.0