Paus i det nya, hurtiga livet

Idag tänkte SMEK + JB fortsätta på SMEK:s nya, hurtiga liv (Hallå, vi har liksom träningsvärk varje dag nuförtiden. Badminton, yoga, simning, löpning - vi tränar liksom mer än vi festar här borta.) med en "hike" i naturreservatet Bukit Timah. Där finns Singapores högsta punkt (hela 163.63 meter över havet!) och en massa vandringsleder. (Haha, vem trodde att "SMEK" och "vandringsled" nånsin skulle figurera i samma blogginlägg utan ett "aldrig i livet" någonstans?).

I alla fall, vi kämpade oss upp klockan nio på morgonen (en lördag!!), käkade lite frukost och skulle precis börja göra oss i ordning för avfärd - när det ringer på dörren. Då är det en målare som ska göra lite touch-ups på färgen (han hade missat att spackel ska målas över och att man vanligen målar hela väggarna, inte bara de ytor som är enklast att komma åt). En halvtimme ska det ta, säger han. Tio minuter senare ringer det på dörren igen, då är det nån form av vaktmästare som ska kolla på vår toa som ibland läcker pyttelite och lampan i vårt rum som inte fungerade när agenten var här (men som sen började fungera igen).

Nu, typ en och en halv timme senar håller de fortfarande på. Målaren har nu börjat måla hela väggarna istället för bara de fläckar han skulle måla över. Vi misstänker att han tog med sig fel färg och kom på det först när han hade målat över fläckarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0