Hur SMEK hanterar/inte hanterar trafiken.

Situation 1:
Ponera att du kliver in i en taxibil och föraren kör iväg mot ditt hem. Efter ca 1 minut säger föraren "This car is new, höhöhö, and really faaaast" och drar i gasen extra mycket. Tänk dig att du då frågar "Okey, what happened to your old car?" och att du får följande skrattande svar "oooh, faaast car". Vad gör du?
SMEK tipsar om följande:
Fråga aldrig taxichauförrer om någonting, om du inte är helt säker på att få ett svar som slipper ge dig dödsångest och får dig att skicka farväl sms till dina närstående.
Situation 2:
Ponera att du har kinaköat dig in på en redan smockfull buss och knappt har någonstans att hålla dig i eller någon yta att stå på. Föreställ dig då att busschauffören är av åsikten att det finns för många studenter på NTU och tycker att ungefär en busslast med studenter mindre skulle vara lösningen på alla världens problem. När du inser detta så ser du dörren slås igen och resan börjar. Tänk dig att det är minimala rondeller med typ stup på rondellkanten och inte nog med detta så är chauffören fast bestämd om att köra i rondellen på växel 4 och hastigheten självklart lämpad efter växelvalet och inte vägen. Vad gör du?
SMEK tipsar om följande:
Dödsvråla hela resan och blanda med skratt för att lugna paniken. Detta samtidigt som du kramar ett säte och i princip hoppar upp i någons knä. Asiaterna runt om dig kommer tro att du är dum i huvudet, men vad ska man göra om det är ens sista resa i livet???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0