SMEK ar fortfarande pa semester

Och det ar officiellt: SMEK suger pa att blogga pa semestern. Men! Om en vecka ar vi hemma igen och da blir det massor av uppdateringar som vanligt.

Sedan sist har vi fatt besok av tva trevliga personer varav en redan har hunnit lamna oss ocksa. Vi har varit pa Koh Samui, Railay beach och Bangkok och sedan igar ar vi i Laos och ska spendera den sista veckan har. Inatt sov vi i Vientiane som ar Laos huvustad och en helt otroligt jattemysig sadan. Finns inte jattemycket att gora men efter Bangkok kanns det lugna tempot, den betydligt langsammare trafiken och de genuint trevliga och glada manniskorna som att komma till himlen. Bangkok var ocksa najs, men, eh, lite hetsigt. Och inte alls lika trevligt som Vientiane. Efter allt daligt vi hade hort om maten i Laos blev vi positivt overraskade da vi forst fann ett Sandinavian Bakery som ar precis som ett gammal svenskt fik (och har exakt samma saker - inklusive bryggkaffe!) och sedan at en supergod middag pa en mysig fransk restaurang. Vi har pa ca 24 timmar ocksa hunnit bli stammisar pa en roof top bar dar drinkarna kostar ungefar 20 kronor och agaren ar jattetrevlig. Maste tillbaka alltsa!

Men! Om en dryg timme ska vi dra vidare till Vang Vieng dar vi ska tube:a och fira nyar, innan vi drar till resans slutmal Luang Prabang. Sa tid finns annu att hitta ett nytt favoritstalle for resan. Hittills ser topplistan ut sahar (EK):

1. Railey beach (Kanske inte egentligen, men sallskapet var sa trevligt att det blir en forstaplats anda.)
2. Vientiane (Fast efter ett par dar till hade jag nog fatt panik)
3. Koh Tao (Trots kartellpriserna)
4. Phi Phi (Forklaring overflodig)
5. Mae Nam, Koh Samui

PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0